PALVELUT   HINNASTO   YHTEYSTIEDOT
 PALVELUT SATULINELLA


Parturi-kampaamopalvelut luoksenne juuri silloin, kun teille sopii – Satuline tarjoaa hiustenhoitopalveluja uudella tavalla. Tavoitteena luotettava, toistuva ja pitkäaikainen asiakassuhde.

Kampaamopalveluiden lisäksi Satuline tarjoaa myös esimerkiksi meikkausta sekä kuorivia jalkanaamioita - lue lisää hinnastosta.


Hei! Olen Satu Laaksonen, parturi-kampaajayrittäjä Vantaan Rekolasta. Tarjoan hiustenhoitopalveluita tulemalla luoksenne ilman turhaa kiirettä - lastenkin hiustenleikkuu sujuu paremmin tutun turvallisessa ympäristössä. Kaikki kotiäidit/-isät, vanhukset, hoitopaikkaan sidotut; haluan tulla laittamaan hiuksenne kuntoon!


Palvelut erityisryhmille

Kiireetöntä paneutumista asiakkaan toiveisiin: leikkaukset, värit, permanentit, ripsien ja kulmien kestovärit ym. alan palvelut, myös Schwarzkopf Professional-tuotteiden jälleenmyynti.

Kokemusta ja sosiaalisia taitoja työskennellä erityisryhmien parissa: lapset, ikääntyneet, liikuntarajoitteiset...
Toimialue pääkaupunkiseutu – myös iltaisin ja viikonloppuisin.

UUTUUS – huulihoitoa ja mikroneulausta

Mikroneulausterapia stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään turvallisesti ilman täyteaineita - tuloksena pehmeämpi, kirkkaampi, terveemmältä ja nuorekkaammalta vaikuttava iho. Mikroneulauksesta on erityisesti hyötyä, jos ongelmana ovat juonteet ja rypyt, aknearvet, veltto tai epätasainen iho, hyperpigmentaatio tai laajentuneet ihohuokoset.
  Kasvot: 150€
  Kasvot, kaula ja decoltee: 200€
  Arvet alkaen 100€
  5 seuraavaa hoitoa alkaen 100€

Hoidon jälkeen ihoon ei saa koskea kuuteen tuntiin, mikä jälkeen ihoa voi meikata kevyesti. Tulehdusten välttämiseksi 1-2 päivän meikkaamattomuus olisi suositeltavaa - myös saunaa ja hikoilua on hyvä välttää pari päivää, auringonottoa noin 10 vuorokautta. Hoidon jälkeen ihoa kannattaa hoitaa mahdollisimman kosteuttavilla tuotteilla sekä suojata UV-säteilyltä.
Tavallisesti iho punoittaa 1-2 päivää hoidon jälkeen - itse tulokset näkyvät 2-4 viikon kuluttua. Varaathan aikasi niin, että ihosi saa palautua rauhassa!

Huomioithan, että hoito ei välttämättä sovi sinulle, jos hoidettava ihoalue on tulehtunut (aktiivinen akne, ruusufinni, psoriasis, tulehtunut atooppinen iho, huuliherpes), olet Marevan- tai kortisonilääkityksellä tai olet allerginen valolle tai puudutusaineelle (A36).


Lips lifting -huulihoito mahdollistaa täyteläiset ja pehmeät huulet valon ja hyaluraanin avulla. Neulaton hoito on kivuton, luonnollinen ja turvallinen. Ensimmäiseen hoitoon sisältyy kotona käytettävä Led Gloss -aktivointituote.

  Ensimmäinen hoitokerta + kotihoitotuote 75€
  Toinen hoitokerta 35€
  Hoitokerrat 3-7 32€SATULINE tmi.
+358 (0) 50 911 2654   satu@satuline.fi   Y-tunnus: 2330714-4